Australië – Nederland Waterstofsector Matchmaking Event

Grote delegatie uit Australië komt naar de World Hydrogen Summit

Australië stimuleert samenwerkingen tussen Australische en internationale partijen om de nationale waterstofambities waar te maken. Austrade, het agentschap van de Australische overheid voor internationale handelsbevordering en investeringen, is actief bezig met het bevorderen van die samenwerkingen.

Daarom organiseren zij een bezoek van meer dan 30 Australische partijen aan de World Hydrogen Summit in Rotterdam. De Summit wordt van 13 tot en met 15 mei gehouden.

Matchmaking met Australische partijen

We bieden u de gelegenheid om 1-op-1 in Rotterdam in gesprek te gaan met de Australische delegatieleden op 12 mei, de dag voor de start van de World Hydrogen Summit. Meld u aan en maak uw belangstelling kenbaar! Aan de hand daarvan worden gesprekken ingepland!

Deelname en kosten

Meld u aan voor het evenement. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact om de matchmaking te bespreken. Deelname is kosteloos.

Waterstof: sterk in opkomst in Australië en Nederland

De waterstofsector is een sterk opkomende industrie met een hoog groeipotentieel, in zowel Nederland als Australië. Samenwerking tussen de 2 landen stimuleert innovatie bij de productie en levering van waterstof. Dat moet de brede toepassing van waterstof versnellen in de industrie, mobiliteit en gebouwde omgeving.

Waterstof speelt een sleutelrol bij de energietransitie in beide landen. Australië investeert in de productie van groene waterstof en de export naar internationale markten, waaronder Europa. Het opzetten van een stevige toeleveringsketen is de eerste stap naar export van groene waterstof. Ondertussen lopen er projecten voor grootschalige productie van groene waterstof.

Partners for International Business programma

Het matchmakingevenement is onderdeel van het PIB (Partners for International Business)-programma H2 Australia. Dit is een programma van de Nederlandse overheid en een cluster van Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen. Dit PIB-cluster richt zich op het positioneren van de Nederlandse waterstofsector in Australië. 

Binnen dit PIB-programma ligt de nadruk op de ontwikkeling van de hele toeleveringsketen van waterstofproductie, transport en opslag naar gebruik (mobiliteit, gebouwde omgeving, maritiem, energie en industriële sectoren). 

Het cluster wordt gecoördineerd door New Energy Coalistion. Deelnemers aan dit cluser zijn: Elestor, Metalot, Soluforce, Vopak, Arcadis, Prodrive Technologies, TES en TNO.

VESTIGINGSGEGEVENSDELTA ADVISORY B.V.
De La Reyweg 409
2571 EK 's-GRAVENHAGE

KVK: 83150307
BTW: NL862752218B01
OPENINGSTIJDEN
Ma t/m Vr : 09:30 - 17:30
Zaterdag : 12:00 - 17:00
Zondag : Gesloten 

CONTACT
De La Reyweg 409, Den Haag, Nederland
VOLG ONS
Chat openen
Delta Advisory
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?