Handelsmissie naar het Taiwan Energy Forum 2024

Offshore-windenergie in Taiwan

Taiwan staat op de 3 plek van grootste offshore-windmarkten in de regio Azië en Oceanië. Er zijn ambitieuze doelstellingen en er staan concrete projecten op de planning. Hierdoor hebben veel belangrijke ontwikkelaars en leveranciers van technologie in de offshore-windsector interesse gekregen in de Taiwanese markt.

Offshore-windenergie is een belangrijk onderdeel van de Taiwanese visie op een groene economie. Het doel is om in 2025 minstens 20% van de elektriciteit op te wekken met hernieuwbare energiebronnen. De doelen voor offshore-windenergie zijn verhoogd naar 15 GW in de periode 2026 – 2035 en 40 – 55 GW vóór 2050.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Voor Nederlandse bedrijven liggen er kansen in de export, ondanks hoge eisen voor lokale betrokkenheid. Buitenlandse kennis en technologie blijft nodig.

Voor wie?

Deze handelsmissie is interessant voor bijvoorbeeld offshore-windontwikkelaars en technologieleveranciers. Verder is een bezoek aan de beurs ook interessant voor bedrijven die actief zijn in offshore solar, groene waterstof, smart grids, batterijen en andere duurzame energietechnologieën.

NL Paviljoen

Het Netherlands Office Taipei (NLOT) gaat samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en Holland Home of Wind Energy (HHWE) een NL Paviljoen inrichten. Iedere deelnemer krijgt een eigen plek. De totale vloeroppervlakte van het NL Paviljoen is ongeveer 144 m². Daar komt bij dat het gunstig centraal gelegen is op de beursvloer.

Als u deelneemt, krijgt u:

 • een volledig ingerichte gezamenlijke Nederlandse stand;
 • een eigen posterdesk;
 • integratie van uw bedrijfslogo en bedrijfsfoto's in het standontwerp;
 • een gedeeld tv-scherm voor een powerpointpresentatie (maximaal 6 dia's) of bedrijfsvideo (max. 1,5 minuut) in de Lounge;
 • hostingondersteuning op locatie;
 • ondersteuning bij het maken van individuele afspraken met Taiwanese partijen;
 • hotel- en vluchtaanbeveling;
 • deelname aan de TW – NL side events (nog te bevestigen);
 • weergave bedrijfsprofiel in (online) exposantenlijst;
 • drankjes en snacks in de lounge van het Paviljoen;
 • gezamenlijke promotie.

Deelname en kosten

Deelname kost € 2.250 (exclusief btw) per bedrijf. Deze prijs is inclusief alle onderdelen zoals in het pakket hierboven genoemd.

Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening.

Aanmelden

Meld u aan voor deze handelsmissie vóór 31 mei 2024.

Meer weten?

Heeft u vragen over deze handelsmissie? Neem dan contact op met:Holland Home of Wind EnergyE: events@hhwe.euKees Mokveld, RVOE: kees.mokveld@rvo.nl

VESTIGINGSGEGEVENSDELTA ADVISORY B.V.
De La Reyweg 409
2571 EK 's-GRAVENHAGE

KVK: 83150307
BTW: NL862752218B01
OPENINGSTIJDEN
Ma t/m Vr : 09:30 - 17:30
Zaterdag : 12:00 - 17:00
Zondag : Gesloten 

CONTACT
De La Reyweg 409, Den Haag, Nederland
VOLG ONS
Chat openen
Delta Advisory
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?