Online spreekuur ‘Kansen in Europa’: ga in gesprek met onze adviseurs

Zakendoen in Europa

Europa is een zeer aantrekkelijk continent om zaken te doen. Dit is onder andere te danken aan de grote interne EU-markt, waardoor wij profiteren van vrij verkeer van goederen en personen. Daarnaast zijn er bilaterale handelsakkoorden met onder andere Noorwegen, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk die de handel vergemakkelijken. Verder heeft Europa het voordeel van een goed ontwikkeld logistiek netwerk.

Dit alles maakt zakendoen binnen Europa relatief makkelijker dan met landen daarbuiten. En veel Nederlandse bedrijven zijn u om deze redenen al voorgegaan.

Wilt u internationaal zakendoen, maar heeft u nog vragen? RVO helpt u graag op weg! Wij bieden diverse diensten en subsidies aan, die u kunnen helpen met succesvol zakendoen in het buitenland. Tijdens een 1-op-1-gesprek met een van onze adviseurs hoort u hoe wij u het beste kunnen ondersteunen.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens het 1-op-1-gesprek beantwoorden wij vragen over bijvoorbeeld:

  • zakelijke kansen in Europa;
  • de mogelijkheden voor financiering en subsidie;
  • landeninformatie en wetgeving;
  • netwerken en internationale contacten.

Voor wie?

Wij nodigen Nederlandse mkb-ondernemingen uit die geïnteresseerd zijn in zakendoen in Europa, en ook meer willen weten over ons dienstenaanbod. Intermediairs en consultants zijn uitgesloten van deelname. 

Programma

De 1-op-1-gesprekken duren 20 minuten. Op het aanmeldformulier maakt u een keuze voor een regio in Europa. U kunt kiezen voor West-, Zuid-, Centraal-, Noord-, of Zuidoost-Europa. Daarbij maakt u een keuze voor een tijdslot: tussen 13:00-14:00 uur of tussen 14:00-15:00 uur.

Aanmelden en kosten

De uiterste aanmelddatum is 22 april (mits er nog plek is. Let op beperkt aantal plaatsen). Deelname is gratis. De voertaal is Nederlands.

Na uw aanmelding ontvangt u van ons: het exacte tijdstip van uw 1-op-1 gesprek, de naam van de adviseur met wie u het gesprek heeft, en een MS Teams-link.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de 1-op-1-gesprekken? Neem dan contact op met:

Dol Soon Mulder, Coördinator Klantcontact Internationaal bij RVOE: dolsoon.mulder@rvo.nl

of

Finn van Naamen, Adviseur Internationaal Ondernemen bij RVOE: finn.vannaamen@rvo.nl

VESTIGINGSGEGEVENSDELTA ADVISORY B.V.
De La Reyweg 409
2571 EK 's-GRAVENHAGE

KVK: 83150307
BTW: NL862752218B01
OPENINGSTIJDEN
Ma t/m Vr : 09:30 - 17:30
Zaterdag : 12:00 - 17:00
Zondag : Gesloten 

CONTACT
De La Reyweg 409, Den Haag, Nederland
VOLG ONS
Chat openen
Delta Advisory
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?