Een vervoermiddel voor internationaal transport kiezen

Brengt u goederen van het ene naar het andere land? U kunt kiezen uit verschillende vervoermiddelen voor internationaal transport. Lees hier de voor- en nadelen van elk vervoermiddel.

Kies een vervoermiddel

U kunt uw producten vervoeren op verschillende manieren. Welk vervoermiddel geschikt is voor uw internationaal transport, hangt bijvoorbeeld af van het soort goederen. En van de snelheid van het transportmiddel en de kosten. Voor elk vervoermiddel heeft u een ander vervoersdocument nodig.

Leg afspraken vast in een vervoersovereenkomst

Voor elk vervoermiddel heeft u een vervoersdocument nodig. Een vervoersdocument is een contract tussen u en de vervoerder. U betaalt de transportkosten. De vervoerder bezorgt de goederen op de plek die u heeft afgesproken. En op de manier die u heeft afgesproken.

Vraag hulp aan een expediteur

Heeft u geen of weinig ervaring met internationaal ondernemen? Een expediteur of transporteur kan u helpen bij het regelen van het vervoer. Bijvoorbeeld met:

  • het vervoer van en naar de haven
  • overslag bij de terminal
  • uit- en inklaren bij de douane
  • het laden van de goederen in een schip

Feiten en cijfers: hoeveel wordt er jaarlijks aan goederen vervoerd?

Over de weg wordt jaarlijks zo’n 750 miljoen ton aan goederen van en naar Nederland vervoerd. Zeevaart en binnenvaart zijn daarna de meest gebruikte vervoersmiddelen.

VESTIGINGSGEGEVENSDELTA ADVISORY B.V.
De La Reyweg 409
2571 EK 's-GRAVENHAGE

KVK: 83150307
BTW: NL862752218B01
OPENINGSTIJDEN
Ma t/m Vr : 09:30 - 17:30
Zaterdag : 12:00 - 17:00
Zondag : Gesloten 

CONTACT
De La Reyweg 409, Den Haag, Nederland
VOLG ONS
Chat openen
Delta Advisory
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?