Alle eenmanszaken kunnen adres afschermen in Handelsregister

Heeft u een eenmanszaak? U kunt uw vestigingsadres afschermen. U moet hiervoor wel een alternatief postadres registreren zoals een postbus. Lees meer

Wat verandert er?

Heeft u een eenmanszaak? Bent u zzp'er? U kunt uw vestigingsadres afschermen. U moet hiervoor wel een alternatief postadres registreren zoals een postbus.

Daarnaast worden telefoonnummers en emailadressen niet meer in het Handelsregister openbaar gemaakt en aan iedereen gegeven. Dit geldt voor alle personen en rechtspersonen. Deze gegevens zijn dan alleen nog in te zien door overheidsorganisaties of beroepsgroepen die daar wettelijk toestemming voor hebben. Dit zijn bijvoorbeeld de Belastingdienst, advocaten en deurwaarders.

Eenmanszaak kan nu al bezoekadres laten afschermen

Als u een eenmanszaak heeft of u wilt een eenmanszaak inschrijven, dan biedt KVK u nu al de mogelijkheid om uw bezoekadres af te schermen. Hiervoor moet u een postadres afwijkend van het woon- en bezoekadres registreren. KVK loopt hiermee vooruit op de nieuwe wetgeving.

Decentrale politieke ambtsdagers

Decentrale politieke ambtsdagers en hun partners/huisgenoten met een eigen onderneming kunnen nu al hun bezoekadres afschermen in het Handelsregister.

Voor wie?

  • ondernemers met een eenmanszaak

Wanneer?

Wanneer de wijziging van het 'Handelsregisterbesluit 2008' ingaat, is nog niet bekend.

Let op: De ingangsdatum van deze (wets)wijziging is nog niet definitief. Inwerkingtreding is afhankelijk van goedkeuring door de Tweede en Eerste Kamer of afkondiging van de Algemene Maatregel van Bestuur (AMvB) of ministeriële regeling én publicatie in het Staatsblad of de Staatscourant.

VESTIGINGSGEGEVENSDELTA ADVISORY B.V.
De La Reyweg 409
2571 EK 's-GRAVENHAGE

KVK: 83150307
BTW: NL862752218B01
OPENINGSTIJDEN
Ma t/m Vr : 09:30 - 17:30
Zaterdag : 12:00 - 17:00
Zondag : Gesloten 

CONTACT
De La Reyweg 409, Den Haag, Nederland
VOLG ONS
Chat openen
Delta Advisory
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?